Zombiefilmen ’28 Days Later’ får en fortsættelse med Danny Boyle og Alex Garland bag roret

Zombiefilmen ’28 Days Later’ får en fortsættelse med Danny Boyle og Alex Garland bag roret
'28 Days Later' (Foto: PR)

Danny Boyle og Alex Garland stod bag den alternative zombiefilm ’28 Days Later’ i 2002.

22 år senere er der nu en fortsættelse på vej med titlen ’28 Years Later’. Det bekræfter The Hollywood Reporter.

Faktisk tyder meget på, at der kommer mere end en enkelt opfølger, men planer om at skabe en hel trilogi ud af 00’er-hittet. Boyle kun har indtil videre kun indvilliget i at instruere en film, mens Garland eftersigende gerne vil skrive manuskript til alle tre.

Dengang 26-årige Cillian Murphy spillede hovedrollen i den oprindelige film som en mand, der efter at have ligget i koma vågner op til et London, hvor menneskene er blevet forvandlet til glubske zombier efter et virusudbrud.

Danny Boyle filmatiserede Alex Garlands ‘The Beach’ i 2000 og lavede efter ’28 Days Later’ flere større Hollywood-film som ‘Slumdog Millionaire’ og ‘127 Hours’, mens Alex Garland fik sit gennembrud som instruktør i egen ret med ‘Ex Machina’ i 2014.

Der er endnu ikke tilknyttet nogle skuspilnavne til ’28 Years Later’.

Ifølget mediet er der store økonomiske planer for projektet, som står til at blive præsenteret for filmselskaber og streamingtjenester i den kommende uge. De kommende film anslås at få budgetter på omkring 75 millioner dollars, hvilket er i en noget anden liga end den oprindelige film, som havde et budget på 8 millioner dollars.

Det er ikke første gang filmens univers bliver udvidet. I 2007 stod Juan Carlos Fresnadillo bag ’28 Weeks Later’, der havde Jeremy Renner, Idris Elba og Rose Byrne på rollelisten. Det var dog uden deltagelse fra Garland og Boyle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af