Disney overrasker med ‘Vaiana 2’ som lander i år – se teaseren

Disney overrasker med ‘Vaiana 2’ som lander i år – se teaseren
'Vaiana 2'. (Foto: Disney)

Som noget af en overraskelse, har Disney annonceret en efterfølger til Maui-eventyret ‘Vaiana’, som ovenikøbet får premiere i senere i år. Det annoncerede selskabets direktør Bob Iger i et interview med CNBC ifølge Deadline.

Lige nu er der ikke meget information om den kommende film, men der er landet en lille teaser, der tager os tilbage til øen Maui.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge studiet følger den nye film igen Vaiana og Maui, der må på søeventyr igen sammen med et nyt »hold usandsynlige søfarerer«, efter de får et tegn fra forfædrene. Hvilket bliver et både ukendt, farligt og et vildt eventyr.

Sidste år var nyheden, at filmen fra 2016 har et live action-remake i gang med Dwayne Johnson i front, men det ligger fortsat længere ude i fremtiden. Ifølge et Instagram-opslag fra Johnson kommer den i sommeren 2025.

Det giver god mening, at Disney gerne vil videreføre ‘Vaiana’, da den første film fra 2016 tjente 687 millioner ved billetlugerne. Derudover fortalte Iger ved annonceringen af toeren, at den første film stadig er den mest sete på Disney+.

‘Vaiana’ fulgte den unge titelkarakter, som møder havguden Maui og drager ud på et stort haveventyr. Auli’i Cravalho, der lige nu er aktuel i ‘Mean Girls’, lagde stemme til Vaiana, mens Dwayne Johnson spillede havguden Maui, og forhåbentlig er de begge del af det nye projekt, selvom det ikke er bekræftet.

Der er nye navne i instruktørstolen og bag filmens musik. Dave Derrick Jr. skal instruere, mens Abigail Barlow og Emily Bear overtager sangskrivningen fra Lin-Manuel Miranda og Mark Mancina.

‘Vaiana 2’ er sat til amerikansk biografpremiere til november 2024, hvor den forhåbentlig også kommer til Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af