Fire The Beatles-biopics på vej – én for hvert medlem

Fire The Beatles-biopics på vej – én for hvert medlem
The Beatles omkring 1965. (Foto: Michael Ochs Archives/Getty Images)

»Har I hørt nyheden? Oh boy«, skrev Ringo Starr i går på X.

The Beatles-trommeslageren refererer til den ambitiøse annoncering af ikke bare én, men fire biopics om det britiske rockband – én film for hvert medlem.

Det er den Oscar-vindende instruktør Sam Mendes (‘1917’, ‘American Beauty’, ‘Skyfall’), der står bag idéen om at fortælle The Beatles-medlemmernes historie gennem fire forskellige film. Mendes skal også instruere alle filmene, som alle får biografpremiere, skriver Deadline.

»Jeg er beæret over at fortælle historien om det største rockband nogensinde, og jeg er spændt på at udfordre forestillingen om, hvad en tur i biografen kan være«, udtaler Sam Mendes i et opslag fra The Beatles’ officielle Instagram-profil.

Alle medlemmer (i John Lennon og George Harrisons tilfælde deres familier) har godkendt filmprojektet og givet tilladelse til at bruge The Beatles’ musik.

Projektet er stadig i et tidligt udviklingsstadie. Mendes og filmenes producere er i øjeblikket i gang med at rekruttere manuskriptforfattere.

Derfra bliver det selvfølgelig spændende at se, hvilke skuespillere, der skal spille de fire The Beatles-medlemmer.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af