Gillian Anderson rister Prins Andrew i Netflix-film om skandaløst interview – se traileren til ‘Scoop’

Gillian Anderson rister Prins Andrew i Netflix-film om skandaløst interview – se traileren til ‘Scoop’
Gillian Anderson i 'Scoop'. (Foto: Peter Mountain/ Netflix)

Tilbage i november 2019 trak det overskrifter, da prins Andrew gav et skandaleombrust interview til BBC-journalisten Emily Maitlis.

I interviewet blev prinsen på landsdækkende tv konfronteret med sit tætte bånd til sexforbryderen Jeffrey Epstein, hvilket affødte en række famøse udtalelser fra prinsen – blandt andet at han som følge af en adrenalin-overdosis ikke kunne svede.

Kort efter interviewet offentliggjorde det britiske kongehus i en pressemeddelelse, at prinsen ville trække sig tilbage fra sine royale forpligtelser.

Nu er Netflix snart klar med en filmatisering af det skæbnesvangre BBC-indslag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ’Scoop’ får vi et indblik bag kulissen i forberedelsen af interviewet, herunder hvordan den daværende programtilrettelægger Sam McAlister forhandlede med Buckingham Palace for at sikre, at prins Andrew ville stille op. I rollerne som interviewer Emily Maitlis og prins Andrew finder vi henholdsvis Gillian Anderson og Rufus Sewell, mens Sam McAlister spilles af Billie Piper.

Filmen er baseret på McAlisters bog ‘Scoops: Behind The Scenes of the BBC’s Most Shocking Interview’ og instrueres af Philip Martin, der blandt andet har syv episoder af ’The Crown’ på instruktør-CV’et.

’Scoop’ får premiere på Netflix 5. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af