Idris Elba-hittet ‘Hijack’ får en sæson 2 med »tophemmeligt« plot

Idris Elba-hittet ‘Hijack’ får en sæson 2 med »tophemmeligt« plot
'Hijack'. (Foto: Apple TV+)

‘Hijack’ blev sidste års største breakout-hit på Apple TV+:

En lidt simpel, men ekstremt nervepirrende og bingeværdig serie om business-forhandleren Sam Nelson, der finder sig selv om bord på et passagerfly, som bliver kidnappet.

Serien bæres af Idris Elbas præstation i centrum, og nu kan stjerneskuespilleren melde ud, at Sam og ‘Hijack’ vender tilbage med sæson 2.

»Jeg var overrumplet af den overvældende respons på sæson 1. Det er tophemmeligt, hvad den nye situation udfolder for Sam Nelson, men jeg kan forsikre om, at vi bringer den høje oktan tilbage!«, siger Elba, der også er producer på serien, i en pressemeddelelse.

Hvornår ‘Hijack’ vender tilbage, vides endnu ikke, og det skal blive spændende at se, hvordan serien håndterer det i udgangspunktet lidt tricky i at skulle udsætte en almindelig mand for endnu et højdramatisk setup.

Den mest naturlige løsning er umiddelbart at skabe begivenheder, der udspiller sig direkte i forlængelse af første sæson, om end flykapringen endte som et relativt afsluttet kapitel.

Hvem ved – det kan også være, de går efter ‘Die Hard’- eller ‘Speed-modellen og bare sætter ham i en ny gidselsituation som et tog, en båd eller en luftballon.

Uanset hvad er vi nok nødt til at se med.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af