Jimmy Kimmel sagsøges af kontroversiel politiker

Jimmy Kimmel sagsøges af kontroversiel politiker
Jimmy Kimmel. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Efter en lang række prank-indslag i sit talkshow ’Jimmy Kimmel! Live’ bliver Jimmy Kimmel nu sagsøgt af offeret for jokesene, det amerikanske ekskongresmedlem George Santos.

Ifølge Santos har Kimmel, under falske forudsætninger, narret ham til at lave personlige videoer på hjemmesiden Cameo – en side egnet til, at kendte kan sende personlige videohilsener til fans mod et pengebeløb.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Angiveligt skulle Kimmel have oprettet 14 anmodninger til Santos under falske navne, hvoraf fem videoer blev inkluderet i et indslag på talkshowet. Det har fået Santos til at rette et civilt søgsmål mod Kimmel, der ifølge søgsmålet har forsøgt at »kapitalisere på og latterliggøre« politikerens personlighed, skriver AP.

Grunden til, at Santos er målet for Kimmels jokes, er de kontroverser, politikeren har været involveret i den seneste tid. I december blev Santos den første republikaner og det blot sjette medlem nogensinde til at blive udvist af kongressen.

Det kom som en konsekvens af flere beskyldninger om svindel med offentlige midler, og fabrikation af elementer fra hans akademiske og professionelle arbejdsliv.

Santos kræver 750.000 dollars i erstatning for en række områder, herunder krænkelse af ophavsretten, svindel og kontraktbrud. Walt Disney Co. og ABC er ligeledes tiltalte i søgsmålet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af