Michael Ceras kampscene i ‘Barbie’ var oprindeligt tiltænkt en anden stjerneskuespiller

Michael Ceras kampscene i ‘Barbie’ var oprindeligt tiltænkt en anden stjerneskuespiller
Michael Cera i 'Barbie' (Foto: Warner)

Michael Cera stjal mange publikumshjerter i ’Barbie’ med rollen som Allan, den eneste i Barbieland, der ikke hedder Barbie eller Ken.

I en af filmens afgørende scener starter Allan et masseslagsmål med en gruppe bygningsarbejder-Kens, men Cera har nu bekræftet, at det oprindeligt slet ikke var ham, der skulle være med i scenen.

»Det var ikke engang meningen, at det skulle være mig, der sloges i filmen. Det skulle have været Ben Affleck«, fortæller Cera som gæst på podcasten Happy Sad Confused.

Ben Affleck måtte desværre takke nej til sin cameo i ’Barbie’ grundet sine forpligtelser som instruktør på ’Air’ fra sidste år. Til alt held skuffede Cera ikke, også selvom han under optagelserne var i gang med at komme sig oven på en tung gang corona.

»Jeg havde lige haft Covid da de fik mig til at træne, og jeg døde næsten under opvarmningen«, forklarer Cera.

For nylig aflagde Cera også et visit i Jimmy Fallons ’Tonight Show’, hvor han fortalte, at han er mere end klar på en Allan-spinoff.

»Det ville være en underlig film, men jeg er der«, siger Cera.

’Barbie’-casterne har afsløret, at Cera faktisk ikke var førstevalg til rollen som Allan, og at valget oprindeligt var faldet på Jonathan Groff, som måtte afslå grundet skemakonflikter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af