Se Ariana Grande og Cynthia Erivo i traileren til længeventet ‘Wicked’-filmatisering

Se Ariana Grande og Cynthia Erivo i traileren til længeventet ‘Wicked’-filmatisering
'Wicked' (Foto: Universal)

Efter succesen med ’Wicked’-musicalen i 2003 har producer Marc Platt og Universal haft hovederne i blød for at skabe en version til det store lærred.

En ’Wicked’-filmatisering har været på tegnebrættet siden 2012, men et sandt produktionshelvede og uforudsete tilbageslag har udskudt projektet i knap otte år fra sin oprindeligt planlagte 2016-udgivelse. Nu er der endelig kommet en forsmag på, hvad publikum kan forvente.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen, der foregår i ’Wizard of Oz’-universet, er baseret på den populære Tony-belønnede musical, der i sig selv er baseret på Gregory Maguires roman fra 1995.

Rollelisten er tungt besat, hvor Cynthia Erivo og Ariana Grande indtager de to hovedroller. Blandt de øvrige roller er Jonathan Bailey, Ethan Slater, Jeff Goldblum og Michelle Yeoh.

I ‘Wicked’ følger vi Elphaba Thropp (Erivo) – en ung, grønhudet kvinde, hvis liv tager en drejning, der fører til, at hun bliver Den Onde Heks fra Vest. Undervejs danner hun et usandsynligt venskab med Glinda Upland (Grande), men de to er drevet af forskellige ambitioner og bliver hinandens rivaler.

Filmen er instrueret af Jon M. Chu, der tidligere har stået bag ’Crazy Rich Asians’.

’Wicked’ får biografpremiere 27. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af