60.000 har skrevet under på at holde James Corden væk fra kommende musical

60.000 har skrevet under på at holde James Corden væk fra kommende musical
James Corden. (Foto: PR)

I weekenden blev det annonceret, at Ariana Grande og Cynthia Erivo skal være frontfigurerne i filmatiseringen af den populære musical ’Wicked’skrev The Hollywood Reporter

Nyheden blev glædeligt modtaget af ’Wicked’-fans, mens musicalkyndige hurtigt begyndte at frygte, at musicalaficionado James Cordens relation til Marc Platt, produceren bag ‘Wicked’, ville betyde, at Corden også får en rolle i filmen. Og den udsigt affødte knap så megen begejstring. Faktisk mere frygt og bæven.

Corden, mener mange, har nemlig været med til at ødelægge både Netflix-syngefilmen ‘The Prom’ og den herostratisk katastrofale ‘Cats’, hvor han medvirkede. Og nu vil de undgå, at han sætter sit præg på ‘Wicked’.

Fans har derfor oprettet en underskriftsindsamling, som i skrivende stund nærmer sig 62.000 underskrifter. Titlen på underskriftsindsamlingen hedder blot »Hold James Corden væk fra ’Wicked’-filmen«, og i beskrivelsen af underskriftsindsamlingen kan man læse begrundelsen, kort og godt:

»James Corden bør i ingen fysisk form optræde i ’Wicked’ eller være tæt på produktionen af filmen«. 

Universal begyndte at arbejde på ’Wicked’-filmen helt tilbage i 2004, og instruktøren bag er Jon M. Chu, der stod bag ’In the Heights’ og ’Crazy Rich Asians’. 

Produktionen af ’Wicked’ starter eftersigende i juni 2022. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af