Viral video viser, at James Cordens ‘Carpool Karaoke’ er fake – og internettet kan slet ikke få nok

Viral video viser, at James Cordens ‘Carpool Karaoke’ er fake – og internettet kan slet ikke få nok
Justin Bieber i Carpool Karaoke med James Corden.

En afslørende video har efterladt internettet i eksistentiel krise, der minder om den første gang, man så sin far inde under julemandskostumet.

Den virale video viser et tæppefald af de helt store i et af tidens mest succesrige tv-formater: James Cordens ‘Carpool Karaoke’ er fake! I hvert fald i den forstand, at briten ikke selv kører bilen, men bliver trukket af en kæmpe truck, mens bilen er sat på hjul på en trailer-anordning, hvilket har fået fans på twitter til at omdøbe showet til Carpull Karaoke.

Videoen viser optagelserne af en kommende episode med Justin Bieber i den miljøvenlige delebilsordning, der ganske rigtigt er en illusion. Twitter-brugeren, der har delt videoen, skriver også forarget, at det næste de fortæller os vel må være, at gæsterne rent faktisk ikke har brug for et lift!?

Hvis man nu havde haft den helt store tænkehat fremme, kunne man måske godt have regnet ud, at det var lidt fishy, at Corden kunne køre ugeneret rundt med kamerasetup, der dækker for bakspejlet, i en amerikansk stat, hvor det er ulovligt at køre med sin mobiltelefon fremme, men det er alligevel imponerende, at det hverken er blevet filmet eller offentligt kendt før.

Det efterlader Twitter med de helt store spørgsmål: Har vi fået så store trust issues, at vi aldrig nogensinde tør gense Adele rappe Nicki Minaj’ vers på ‘Monster’ igen i ‘Carpool Karaoke’? Og endnu vigtigere: Kan vi overhovedet stole på noget som helst, vi ser i tv?

En ting ser dog ud til at være sikker: James Corden og Justin Bieber har haft gang i den helt store optage-dag, hvor Bieber har serveret mad (navngivet efter sine hits) fra sin egen Yummy-food truck, hvor alle penge gik til velgørenhedsorganisation L.A. Food Bank. Det trækker så småt op til Biebers nye album, som allerede har første singlen ‘Yummy’ ude.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af