Justin Bieber annoncerer nyt album, turné og dokumentarserie – første single lander om en uge

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Bieber har et stærkt 2020 i vente. I går delte sangeren en video på Youtube, hvor han annoncerede et nyt album, inklusive singlen ‘Yummy’, der udkommer 3. januar, samt en omfattende nordamerikansk turné og en dokumentarserie om sangeren, der udkommer 31. december.

Bieber indleder videoen med ordene: »Som mennesker er vi alle uperfekte. Jeg tror, at jeg er præcis, hvor jeg skal være, og at Gud har mig lige, hvor han vil have mig«. Sangeren beskriver desuden det nye album, der bliver hans første siden ‘Purpose‘ fra 2015, som »meget anderledes på grund af hvor jeg er i mit liv«. Lyder det kryptisk, så slår sangeren fast, at han elsker det nye album »mest af alle dem, jeg har lavet«.

Sangeren har længe teaset et nyt album, som han faktisk lovede ville udkomme inden 2020 – i hvert fald hvis han fik 20 millioner likes på Instagram. Der er endnu ingen officiel udgivelsesdato eller titel for det nye album.

Der er endnu ikke offentliggjort en europæisk del af turnéen, og desværre er Bieber i fuld gang med sin nordamerikanske turné under Roskilde Festival 2020, mens turnéen også strækker sig over resten af de store danske sommerfestivaler. Men mon ikke Bieber kigger forbi sidst på året?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af