Trailer til Nicklas Bendtner-serie landet – bag kulissen på mål, nedture og familietraumer

Trailer til Nicklas Bendtner-serie landet – bag kulissen på mål, nedture og familietraumer
'Bendtner'. (Foto: Viaplay)

Nicklas Bendtner har den måske mest dramatiske historie i dansk fodbold nogensinde.

Vidunderbarnet, der kom til Arsenal som teenager, og som alle forventede ville blive den største danske angriber siden Preben Elkjær.

Men som trods mange mål på landsholdet endte med at få en flakkende karriere, hvor skandaler og et udsvævende liv trak mindst lige så mange overskrifter som sporten.

I Andreas Koefoeds Viaplay-dokumentarserie ‘Bendtner’ kommer vi helt tæt på den tidligere fodboldstjerne, blandt andet gennem interviews med hans gamle trænere Morten Olsen, Ståle Solbakken og Arsene Wenger, landsholdskollega Daniel Agger og hans mor Joan.

Og så selvfølgelig gennem det, der i den nye trailer for serien ligner åbenhjertige øjeblikke med hovedpersonen selv:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dokumentaren i tre afsnit bygger videre på Rune Skyum-Nielsens roste biografi-bestseller ‘Nicklas Bendtner – begge sider’, og forfatteren har også været inde over det nye projekt.

Instruktør Andreas Koefoed er en af dansk films mest respekterede dokumentarister, kendt for film som ‘Ballroom Dancer’ og ‘The Lost Leonardo’.

‘Bendtner’ får premiere på Viaplay 12. februar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af