Unge kæmper med sværd for deres trivsel i den rørende trailer til dokumentarserien ‘Med drager mod dæmoner’

Unge kæmper med sværd for deres trivsel i den rørende trailer til dokumentarserien ‘Med drager mod dæmoner’
'Med Drager Mod Dæmoner' (Foto: Mathias Døcker / Final Cut For Real)

»Teenagere og selvværd. De er bare ikke venner«. Sådan lyder det fra efterskoleeleven Ask i den kommende dokumentarserie ’Med drager mod dæmoner’, hvis trailer lige er landet.  

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gennem fire episoder følger dokumentarserien tre unge mennesker og deres liv på efterskolen Østerskov, der gennem rollespil og kreativitet sætter fokus på mistrivsel. De tre teenagere Luca, Josefine og Ask kæmper med at finde sig til rette i tilværelsen, men på Østerskov får de skabt et fællesskab gennem rollespillet, hvor de kan konfrontere deres usikkerheder.

I traileren ser vi, hvordan de unge mennesker får mulighed for at udfolde sig kreativt gennem fantasi og rollespil. Det tyder på, at der er tale om en vaskeægte coming of age-fortælling, der udforsker, hvordan unge mennesker kan trives, hvis de lander i de rette rammer.

Bag serien er dokumentarist Camilla Magid, der tidligere har stået bag en række dokumentarer, herunder den CPH:DOX-belønnede ’Fanget i de fries land’ og den Bodil-nominerede ‘Sort hvid dreng’.

’Med Drager Mod Dæmoner’ har premiere på DR 4. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af