‘Alien’ er tilbage – se den heftige første teaser til ‘Alien: Romulus’

‘Alien’ er tilbage – se den heftige første teaser til ‘Alien: Romulus’
'Alien: Romulus'. (Foto: Screenshot fra trailer)

Xenomorphen er tilbage!

Efter nogle turbulente år for ‘Alien’-franchisen vender rumhorrorfilmene tilbage, med hvad der forhåbentligt er bravur, når ‘Alien: Romulus’ får premiere til august.

Og filmens første heftige teaser er netop landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den byder på klaustrofobisk stemning, ildevarslende mørke, blodige gange, tentakler ud af halse og et afsluttende glimt af rumvæsenet selv – helt i ånden fra franchisens bedste film.

‘Alien: Romulus’ er instrueret af urugyanske Fede Álvarez, der slog igennem med den effektive gyserthriller ‘Don’t Breathe’ og siden har lavet den nyeste ‘Evil Dead’, hvilket virker som et godt match.

Filmen fortæller en historie, der er løsrevet fra de oprindelige film, men som foregår mellem begivenhederne i Ridley Scotts ‘Alien’ og James Camerons ‘Aliens’. Den lover at bringe franchisen tilbage til rødderne med fortællingen om en gruppe unge rumrejsende, der får selskabet om bord på deres skib …

Det mestendels ukendte skuespilhold føres an af Cailee Spaeny, som slog igennem i Sofia Coppolas ‘Priscilla’ og snart kan opleves i Alex Garlands ‘Civil War’.

Fede Álvarez har fortalt, at selvom filmen er uafhængig fra de andre, forbinder den samtidig nogle tråde til de gamle film. Og så fortæller han i et interview med The Hollywood Reporter, at både producer Ridley Scott og James Cameron har set filmen og elsker den.

Sideløbende med ‘Alien: Romulus’ er ‘Fargo’-skaber Noah Hawley på vej med en ‘Alien’-tv-serie.

‘Alien: Romulus’ får dansk premiere 14. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af