Soundvenue LIVE: Kom til forpremiere på Alex Garlands vilde krigsthriller ’Civil War’

Soundvenue LIVE: Kom til forpremiere på Alex Garlands vilde krigsthriller ’Civil War’
'Civil War'. (Foto: A24)

»Et brutalt, brillant nærfremtids-krigsdrama«.

»En af årets mest bidske og kompromisløse filmoplevelser«.

»Både uforglemmelig og udfordrende ad helvede til«.

De amerikanske anmeldere har haft de glødende gloser fremme efter verdenspremieren på Alex Garlands ’Civil War’ i weekenden. Og nu har vi den store glæde at annoncere den første danske visning på den vilde borgerkrigsthriller, når vi inviterer til forpremiere 8. april i Empire Bio (KØB BILLET HER).

Alex Garland har imponeret som instruktør med de visionære sci-fi-film ’Ex Machina’ og ’Annihilation’, og nu er han tilbage med sin mest ambitiøse film og A24’s dyreste produktion nogensinde. En film, der for et par årtier siden ville ligne en langt ude dystopi, men nu i lyset af USA’s tilstand med Trump og angrebet på Kongressen virker knusende aktuel.

’Civil War’ udspiller sig i et nutidigt Amerika præget af en blodig borgerkrig. Vi følger fotografen Lee (Kirsten Dunst) og journalisten Joel (Wagner Moura), der med den unge fotografspire Jessie (Cailee Spaeny) rejser gennem et ødelagt og ultrafarligt USA for at komme til D.C. og interviewe præsidenten, før oprørshæren indtager hovedstaden og myrder ham.

Noget af det fine ved filmen er, at den ikke kommer med entydige svar på, hvordan det er kommet dertil. Men resultatet af borgerkrigen visualiserer Alex Garland på helt utrolig vis, så de voldsomme begivenheder sætter sig i kroppen i den vel nok bedste roadtrip-dystopi siden ’Children of Men’.

’Civil War’ er i den grad en film, der fortjener det store lærred.

Køb billet HER – og tilmeld dig Facebook-event HER.

Soundvenue LIVE: Forpremiere på ’Civil War’
8. april kl. 19.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af