Ari Asters kommende western får den vildeste rolleliste – Joaquin Phoenix og Emma Stone i spidsen

Ari Asters kommende western får den vildeste rolleliste – Joaquin Phoenix og Emma Stone i spidsen
Ari Aster og Joaquin Phoenix (Foto: Robin L Marshall/FilmMagic/Getty Images)

Efter at have arbejdet sammen på ’Hereditary’, ’Midsommar’ og ’Beau is Afraid’ slår Ari Aster og produktionsselskabet A24 endnu engang hovederne sammen på instruktørens kommende film, ’Eddington’.

’Eddington’ er en moderne western, som Aster har haft i støbeskeen, allerede inden han lavede debutfilmen ’Hereditary’. Efter sigende handler filmen om en sherif i en mineby i New Mexico, der har aspirationer om noget større.

Aster har tidligere teaset, at Joaquin Phoenix ville være at finde i hovedrollen ligesom på sidste års ’Beau is Afraid’, og nu har The Wrap så bekræftet, at vi kan se frem til et gensyn med Aster og Phoenix.

Men den temmelig vilde rolleliste stopper langt fra med Phoenix. Den nylige Oscar-vinder Emma Stone, sidste års Oscar-vinder Austin Butler og overall fænomen Pedro Pascal er således også med. Vi ved endnu ikke, hvilke roller de skal spille, men det er sandsynligt, at Phoenix kommer til at indtræde i en hovedrolle som sheriffen.

Optagelserne til filmen begyndte i mandags, og de forventes at køre indtil midten af maj.

Som altid er det Ari Aster og danske Lars Knudsens produktionsselskab Square Peg, der står for produktionen i samarbejde med A24.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af