Bill Skarsgård er blodig hævner i kultfilm-remake – se første trailer til ‘The Crow’

Bill Skarsgård er blodig hævner i kultfilm-remake – se første trailer til ‘The Crow’
Bill Skarsgård i 'The Crow'. (Foto: PR)

Kultfilmen ‘The Crow’ har fået sig et remake, og første trailer er netop landet, skriver Deadline.

Alex Proyas’ ‘The Crow’ fra 1994 er særligt kendt for en tragisk ulykke på settet, der slog den 28-årige hovedrolleindehaver Brandon Lee ihjel for rullende kameraer. Ulykken har givet et mytisk skær til filmen, der handler om en rockstjerne, som bliver dræbt for øjnene af sin kæreste, og senere vender tilbage til livet som en sortklædt hævner.

Den nye ‘The Crow’-film har Bill Skarsgård i hovedrollen som Eric Draven, mens FKA Twigs spiller hans forlovede, Shelly Webster. Sidstnævntes mørke fortid resulterer i, at begge bliver myrdet. Men Eric genopstår som The Crow og tager herefter på et blodig hævntogt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen er ligesom den forgængeren fra 1994 (der i øvrigt fik tre efterfølgere) baseret på tegneserien af James O’Barr. Rupert Sanders, som senest stod bag den amerikanske ‘Ghost in the Shell’-filmatisering, har instrueret et manuskript af Zach Baylin (‘Bob Marley: One Love’) og debuterende William Joseph Schneider.

‘The Crow’ får biografpremiere 6. juni

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af