Chokeret Emma Stone i ødelagt kjole takkede Lily Gladstone i Oscar-tale – se den her

Chokeret Emma Stone i ødelagt kjole takkede Lily Gladstone i Oscar-tale – se den her
Emma Stone med sin Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for 'Poor Things'. (Foto: Arturo Holmes/Getty Images)

Selvom både Lily Gladstone og Emma Stone var spået vinderchancer i kategorien for Bedste kvindelige hovedrolle, havde de fleste regnet med, at ‘Killers of the Flower Moon’-skuespilleren ville gå hjem med prisen.

Ikke mindst fordi Gladstone i så fald kunne skrive historie som den første indfødte amerikaner til at vinde en Oscar-statuette for skuespil.

Det blev dog ikke tilfældet, og da Emma Stone blev erklæret som vinder for sin præstation i ‘Poor Things’, virkede hun som den mest overraskede af alle.

I sin tale var skuespilleren både chokeret, rørt og omtumlet. Hun lagde desuden ud med at vise hele salen, at lynlåsen i hendes kjole var gået i stykker.

»Jeg tror det skete under ‘I’m Just Ken’«, jokede Stone, der var hæs fra at have skrålet med på Ryan Goslings nummer tidligere på aftenen.

»Lily, jeg deler den her med dig«, erklærede skuespilleren efter at have takket alle sine mednominerede i kategorien: Sandra Hüller, Annette Bening, Carey Mulligan og Lily Gladstone.

»Jeg beundrer dig, og det har været sådan en ære at gøre alt det her sammen med dig, jeg håber vi får lov til at lave mere sammen«, fortsatte hun rettet med Lily Gladstone i vindertalen. Derudover fik hun også takket hele ‘Poor Things’-holdet og sin datter med ordene »jeg elsker dig større end hele himlen«.

Med sin statuette for ‘Poor Things’ er Emma Stone dobbelt Oscar-vinder og har tidligere været nomineret for både ‘The Favourite’ og ‘Birdman’. Hun vandt sin første Oscar tilbage i 2017 for sin hovedrolle i ‘La La Land’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af