‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’-instruktør har musical på vej med Pharrell – og stortalent i front

‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’-instruktør har musical på vej med Pharrell – og stortalent i front
'Waves'. (Foto: PR)

Den franske instruktør Michel Gondry kan i år fejre 20 års jubilæum for ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’. Siden har han beskæftiget sig med både kortfilm, et hav af musikvideoer og en række spillefilm som ‘The Science of Sleep’ og ‘Be Kind Rewind’ i både Frankrig og USA samt tv-serien ‘Kidding’, hvor han blev genforenet med Jim Carrey.

Ingen har dog for alvor nået samme Hollywood-højder som Oscar-vinderen fra 2004.

Nu lyder det dog, at Gondry for første gang i årevis har et større amerikansk projekt på vej. Det fortæller flere kilder mediet Deadline.

Projektet er endnu uden titel, men det er en coming of age-musical med Kelvin Harrison Jr. i hovedrollen, der siges at foregå omkring Virginia Beach i 1977. Pharrell er ombord som producer, og handlingen siges at være inspireret af hans opvækst. Derudover er Da’Vine Joy Randolph, der netop har vundet en Oscar for sin rolle i ‘The Holdovers’, på tale til rollelisten.

Kelvin Harrison Jr. gjorde stort indtryk i Edward Shults eksperimenterende coming of age-film ‘Waves’ og har for nylig spillet Martin Luther King i serien ‘MLK’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af