Filmprojekt med Kim Kardashian i hovedrollen udløser budkrig

Filmprojekt med Kim Kardashian i hovedrollen udløser budkrig
Kim Kardashian ved Met Gala 2022. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Der var sandsynligvis ikke mange, der for et år siden havde regnet med, at Kim Kardashians skuespillerkarriere ville få så meget luft under vingerne, som det lige nu lader til at være tilfældet.

Kardashian har en bærende rolle i den igangværende 12. sæson af ’American Horror Story’, ligesom hun skal producere og spille hovedrollen i komedien ’The Fifth Wheel’, som Netflix sikrede sig rettighederne til for nylig. Desuden blev det for nyligt bekræftet, at hun også er på rollelisten til et retssalsdrama for Hulu, hvor hun igen slår sig sammen med ‘American Horror Story’-skaber Ryan Murphy.

Som om det ikke var nok, erfarer Deadline, at rettighederne til endnu et Kardashian-projekt, netop er blevet købt af Amazon MGM Studios, efter en budkrig mellem fem større produktionsselskaber.

Projektet, en unavngiven thriller, er skrevet af ’Gossip Girl’- og ’Grey’s Anatomy’-medforfatter Natalie Krinsky, der også instruerede filmen ‘Broken Hearts Gallery’, specifikt med henblik på Kardashian i en hovedrolle. Det er fortsat sparsomt med informationer omkring projektet, men det forventes, at Kardashian endnu en gang træder ind i en producerrolle.

Kardashian har tidligere tørnet ud i forskellige roller på tv, men det har primært været som sig selv eller med roller i film af tvivlsom kvalitet, så noget kan tyde på, at der er et reelt skuespilgennembrud i sigte.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af