‘Game of Thrones’-skaberne peger på deres yndlingsdødsfald i serien

‘Game of Thrones’-skaberne peger på deres yndlingsdødsfald i serien
David Benioff og D.B. Weiss i 2019. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO)

David Benioff og D.B. Weiss er for tiden aktuelle med deres nye seriesatsning ‘3 Body Problem’ på Netflix. Det betyder dog ikke, at folk er færdige med at spørge ind til deres tidligere seriebedrift, fantasyfænomenet ‘Game of Thrones’.

Som gæster i et nyt afsnit af podcasten ‘Happy Sad Confused’ (sammen med ‘3 Body Problem’-medskaber Alexander Woo) ville værten Josh Horowitz for eksempel gerne høre, hvilket dødsfald i ‘Game of Thrones’, de er gladest for. Det skriver Deadline.

»Der blev slået så mange gode personer ihjel i ‘Thrones’«, svarer Weiss. »Og vi kom endelig til virkelig at dræbe både Joffrey i sæson fire og Ramsay Bolton i sæson seks. Det var sjovt at gå tilbage til den gammeldags glæde ved bare at slå en virkelig stor skurk ihjel«.

Ramsay Bolton var muligvis den ondeste figur blandt ‘Game of Thrones’-universets mange afstumpede karakterer. Da han blev spist levende af sine egne hunde, »føltes det som om, det som om det balancerede vægten lidt«, siger Weiss.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Du ser ikke rigtigt dødsfaldet. Du ser noget af det i baggrunden, men du ser ikke rigtigt dødsfaldet«, tilføjer Benioff om Boltons dødsscene.

»Det, du ser, er Sophies (Turner, skuespilleren bag Sansa Stark, red.) smil. Det skete alt sammen i ét skud, og vi tog det syv gange eller sådan noget. Hun ramte plet i syvende eller ottende forsøg, og det var bare sådan en følelse af – det er så episk. Sophie var så god. Da hun fik det skud, følte jeg, at nu kan jeg dø lykkelig«.

Hør podcast-afsnittet herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af