Hør Oh Land synge ‘Hurtige hænder’ i teaser til sci-fi-dramaet ‘For evigt’

Hør Oh Land synge ‘Hurtige hænder’ i teaser til sci-fi-dramaet ‘For evigt’
'For evigt'. (Foto: Morten Rygaard)

Snart lander det sjældne danske sci-fi-drama ‘For evigt’.

En af hovedrollerne som sangeren Anita spilles af Nana Øland Fabricius bag Oh Land, som i en central scene optræder med en coverversion af The Minds of 99-sangen ‘Hurtige hænder’ på en restaurant. Det sker nemlig samtidig med, at hendes gamle ungdomskæreste Elias træder ind og med ét bliver sendt tilbage gennem følelserne fra deres forhold.

Du kan se scenen her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ‘For evigt’ følger man parret Anita og Elias som henholdsvis unge, der drømmer om henholdsvis musikken og at redde verden som klimaforsker, og som voksne hvor deres veje krydses igen, og de bliver konfronteret med de gamle følelser og uudforskede valg. For i mellemtiden er Elias blevet klimaforsker, der tager på missioner for at redde klodens overlevelse, der trues af en sprække i havbunden.

Simon Sears, der tidligere har kunne ses i ‘Skruk’ og ‘Shorta’, og Nana Øland Fabriciu, som skuespildebuterede i ‘The Salvation’, udgør den voksne version af parret.

Viktor Hjelmsø, der spillede hovedrollen i Jonas Risvig-serien ‘Drenge’, spiller den unge Elias overfor det helt nye navn Anna Søgaard Frandsens Anita. I resten af castet finder man blandt andet Magnus Krepper og Zaki Youssef.

Udover at synge The Minds of 99 har Oh Land også skrevet sangen ‘Deep sleep’ til filmen.

‘For evigt’ er instrueret af Ulaa Salim, der tidligere stod bag ‘Danmarks sønner’.

‘For evigt’ får premiere 18. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af