Kærlighedshistorie i 50 dele er et gigantisk TikTok-hit

Kærlighedshistorie i 50 dele er et gigantisk TikTok-hit
Reesa Teesa har optaget historien, når der lige var tid mellem almindelige hverdagssysler. (Foto: TikTok)

Reesa Teesa hedder brugeren, der Valentinsdag proklamerede, at hun ville fortælle historien om sit ægteskab på TikTok. De følgende dage udgav hun i alt 50 afsnit i en serie kaldet ‘Who TF Did I Marry’, som er blevet delt, set og analyseret på store dele af internettet.

Reesa Teesa gik på lidt over en uge fra 50.000 til 2,6 millioner følgere, og første afsnit af serien er i skrivende stund set 30 millioner gange.

‘Who TF Did I Marry’ begynder i Georgia under den første corona-nedlukning, og langsomt men sikkert udruller Reesa Teesa, hvordan det er at være gift med en lystløgner, der ifølge hende havde ‘et helt FN af røde flag’.

Eksmanden havde to forskellige datingprofiler, lige så mange personnumre og et opfundet job som underdirektør i et sovsefirma. I løbet af deres ægteskab nåede han at drive gæk med adskillige ejendomsmæglere og sågar opdigte indtil flere covid-19-dødsfald i nærmeste familie.

Hvert afsnit er ti minutter langt, og der er således seks timers kærligheds-true-crime at boltre sig i.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoerne er egentlig bare filmet, når Reesa Teesa lige havde tid, og i de første mange afsnit ser hun ud til at være på vej på arbejde i sin bil. Hun tænker også selv på serien som en slags TikTok-baseret lydbog, ifølge en af sine egne videoer.

Reesa Teesa er imidlertid en engagerende fortæller med en god historie, så det er ikke overraskende, at hendes videoer klarer sig godt.

Der er som sådan ikke nogen, der har kunnet underbygge historien, så det hele kan i princippet være fiktion. Uanset hvad, har Reesa Teesa fundet endnu en innovativ måde at bruge evigt foranderlige TikTok på.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af