Imødeset motorcykelfilm med Tom Hardy og Austin Butler får premieredato – se den nye trailer til ‘The Bikeriders’

Imødeset motorcykelfilm med Tom Hardy og Austin Butler får premieredato – se den nye trailer til ‘The Bikeriders’
Austin Butler i 'The Bikeriders'. (Foto: PR)

Otte år efter sin seneste filmpremiere er ‘Take Shelter’- og ‘Loving’-instruktør Jeff Nichols endelig tilbage.

Egentlig skulle hans hypede motorcykelfilm ‘The Bikeriders’ have haft premiere sidste år, men den blev udskudt som følge af skuespillerstrejken i Hollywood. Nu får filmen premiere til sommer, og i den anledning har den også fået sig en ny trailer, skriver The Playlist.

‘The Bikeriders’ følger en motorcykelklub i Chicago fra 1965 og et årti frem. I den periode udvikler klubben sig fra at være et relativt uskyldigt samlingspunkt for samfundets outsidere til en kriminel og voldelig bande.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stjernetrioen Tom Hardy, Austin Butler og Jodie Comer står øverst på plakaten. De spiller over for blandt andre Michael Shannon, Karl Glusman, Damon Herriman, Norman Reedus, Paul Sparks, Happy Anderson og Mike Faist.

‘The Bikeriders’ kommer i de danske biografer 11. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af