Ny ‘Superman’-film optages i Norge lige nu

Ny ‘Superman’-film optages i Norge lige nu
Den nye Superman, David Corenswet. (Foto: Matt Winkelmeyer/GettyImages)

James Gunns ventede ‘Superman’-film, der kickstarter en ny æra for DC’s superheltefranchise, er i fuld gang med optagelserne – i Norge!

Nærmere bestemt i Svalbard, hvor de over den seneste uge har filmet de første scener, hvor Superman flyver til The Fortress of Solitude. Det fortæller instruktøren til Svalbardposten.

»Vi ønskede os et sted, der var smukt, og som føltes som at være midt ude i Arktis, og vi så på flere steder i verden. Men der var mange ting, der solgte Svalbard for os frem for de andre steder«, siger han og peger på den naturlig skønhed og et varieret landskab, som man ikke finder andre steder.

Det er langt fra første gang, Norge har kunnet tiltrække de helt store filmproduktioner – senest også ‘Mission: Impossible: Dead Reckoning’. Det er en tiltrækningskraft, som Danmark kun kan se misundeligt til.

Den nye Superman-film skal fokusere på forskellen mellem hans royale ophav fra Krypton og den ydmyge opvækst i Kansas. 

Hovedrollen indtages af det relativt nye navn David Corenswet (‘Hollywood’, ‘The Politician’). Louis Lane spilles af ‘Marvelous Mrs. Maisel’-stjerne Rachel Brosnahan, og Lex Luthor er Nicholas Hoult.

Efter Norge rykker Superman-produktionen nu til Ohio. Premieren er sat til 11. juli næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af