Original ‘The Crow’-instruktør kritiserer remake med Bill Skarsgård: »Brandon Lee døde, mens han lavede den«

Original ‘The Crow’-instruktør kritiserer remake med Bill Skarsgård: »Brandon Lee døde, mens han lavede den«
Bill Skarsgård i 'The Crow'. (Foto: PR)

Et remake af 90’er-kultfilmen ‘The Crow’ rammer biograferne til sommer, og det er Alex Proyas, instruktøren af den originale film, ikke synderligt begejstret for, skriver Entertainment Weekly.

Proyas, som også har ‘I, Robot’ og ‘Dark City’ på cv’et, peger på det triste faktum, at hovedrolleindehaver Brandon Lee døde under optagelserne til ‘The Crow’ i 1994.

»’The Crow’ er ikke bare en film«, skrev Proyas ifølge Entertainment Weekly i et Facebook-opslag, som nu er slettet. »Brandon Lee døde, mens han lavede den, og den blev færdiggjort som et vidnesbyrd på hans bortkomne genialitet og tragiske tab«.

Brandon Lee i ‘The Crow’ fra 1994. (Foto: PR)

I det nu slettede opslag linkede Proyas til en artikel fra CBR, der fortæller, at traileren til ‘The Crow’-remaket har fået et hav af dislikes på Youtube.

»Jeg får virkelig ikke nogen glæde af at se negativitet omkring nogen filmskabers arbejde«, skrev Proyas. »Og jeg er sikker på, at castet og holdet virkelig havde udelukkende gode intentioner, som vi alle har på hvilken som helst film. Så det smerter mig at sige mere om dette emne, men jeg tænker, at fansenes reaktion taler for sig selv«.

Bill Skarsgård indtager hovedrollen i den nye ‘The Crow’-film, der, ligesom originalen (som i øvrigt fik tre efterfølgere), er baseret på en tegneserie af James O’Barr.

Rupert Sanders, som senest stod bag den amerikanske ‘Ghost in the Shell’-filmatisering, har instrueret et manuskript af Zach Baylin (‘Bob Marley: One Love’) og debuterende William Joseph Schneider.

‘The Crow’-remaket får biografpremiere 6. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af