Rebel Wilson fortæller, at Hollywood-stjerne har truet hende på grund af afsløring i ny bog

Rebel Wilson fortæller, at Hollywood-stjerne har truet hende på grund af afsløring i ny bog
Rebel Wilson. (Foto: Steve Granitz/FilmMagic)

‘Pitch Perfect’-stjernen Rebel Wilson har en selvbiografi på vej, hvilket angiveligt har fået en Hollywood-kollega til at true hende, skriver News.com.au.

Wilson har tidligere fortalt, at hendes nye bog ‘Rebel Rising’ vil have et helt kapitel omhandlende en mandlig skuespiller, som har været et »massivt røvhul« over for hende. Kollegaen vil blive nævnt ved navn i bogen, hvilket har fået ham til at true hende. Det fortalte Wilson fredag i en Instagram-story.

»Nu forsøger røvhullet at true mig. Han har hyret en krise-pr-manager og advokater. Han prøver på at afholde pressen fra at skrive om min nye bog. Men bogen VIL udkomme, og I kommer alle til at kende til sandheden«, skrev den australske skuespiller i sin story.

Den endnu unavngivne person er muligvis den samme, som Rebel Wilson fortalte om tilbage i 2022. Her delte hun en ubehagelig og grænseoverskridende oplevelse, som fandt sted på en filmproduktion før MeToo-bølgen.

»Han kaldte mig ind i et rum og trak sine bukser ned«, fortalte Wilson. »Det var frygteligt og klamt. Også hele den efterfølgende opførsel – det var inden MeToo – hvor de forsøgte at ødelægge mig og min karriere. Hvis det var sket efter MeToo, ville jeg have skudt dem i sænk«.

Selvbiografien ‘Rebel Rising’ udkommer 2. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af