Scarlett Johansson på tale til nyt ‘Jurassic World’-reboot – ‘Rogue One’-instruktør ved roret

Scarlett Johansson på tale til nyt ‘Jurassic World’-reboot – ‘Rogue One’-instruktør ved roret
Scarlett Johansson i 'Black Widow'. (Foto: Marvel)

I starten af året kom det frem, at filmstudiet Universal planlægger et større reboot af ‘Jurassic World’-franchisen. Nu er Scarlett Johansson på tale til at indtage en hovedrolle. Det skriver The Playlist.

Jennifer Lawrence skulle allerede have fået tilbuddet, men har sagt nej til at blive en del af den storsælgende dinofranchise. Derfor er studiet nu gået videre til ‘Avengers’-stjernen Johansson, som de er i forhandlinger med.

Den nye ‘Jurassic World’-film har manuskript af den oprindelig ‘Jurassic Park’-forfatter, David Koepp. Også den originale films instruktør, Steven Spielberg, er tilknyttet som producer gennem sit selskab Amblin Entertainment.

I første omgang var David Letich (‘Bullet Train’, ‘Deadpool 2’) udset som instruktør på projektet, men han sprang fra.

I stedet skal Gareth Edwards instruere det nye kapitel i franchisen. Han har allerede bevist med ‘Rogue One: A Star Wars Story’, at han kan sætte sit eget præg på en kolossal Hollywood-franchise. Sidste år var han aktuel med det ligeledes vellykkede sci-fi-drama ‘The Creator’.

‘Jurassic World’-rebootet er planlagt til at få premiere 2. juli 2025

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af