Ny ‘Jurassic World’-film er på vej – med oprindelig ‘Jurassic Park’-forfatter ved roret

Ny ‘Jurassic World’-film er på vej – med oprindelig ‘Jurassic Park’-forfatter ved roret
'Jurassic World: Fallen Kingdom'.

»Nu bør dino-franchisen erklæres uddød«, skrev Soundvenues anmelder Lars R. Knudsen i 2022 om ‘Jurassic World: Dominion’ – det seneste, sjette kapitel i ‘Jurassic Park’-filmserien.

Det kommer imidlertid ikke til at ske. Faktisk er Hollywood-studiet Universal Pictures i gang med at udvikle en ny ‘Jurassic World’-film, der har den oprindelige ‘Jurassic Park’-manusforfatter med ombord. Det skriver The Hollywood Reporter.

David Koepp, der stod for manuskripterne til ‘Jurassic Park’ fra 1993 og efterfølgeren ‘The Lost World: Jurassic Park’ fra 1997, er således i gang med at skrive manuskriptet til en ny dinosaurfilm. Og han er ifølge The Hollywood Reporters kilder kommet så langt, at filmstudiet håber på en premieredato i 2025.

Branchemediets anonyme kilder melder, at filmen vil skyde »en ny Jurassic-æra« i gang, og at det er usandsynligt, at karaktererne fra ‘Jurassic World’ og de oprindelige ‘Jurassic Park’-film vil vende tilbage.

Der er endnu ikke fundet en instruktør til projektet, men den oprindelige ‘Jurassic Park’-instruktør, Steven Spielberg, er fortsat tilknyttet som producer gennem sit selskab Amblin Entertainment.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af