Steven Spielberg storroser ‘Dune: Del 2’: »En af de mest geniale science fiction-film, jeg nogensinde har set«

Steven Spielberg storroser ‘Dune: Del 2’: »En af de mest geniale science fiction-film, jeg nogensinde har set«
Steven Spielberg og Denis Villeneuve i 2023, hvor førstnævnte modtog DGA Awards' Feature Film Medallion. (Foto: JC Olivera/WireImage)

Man kan roligt kalde Steven Spielberg fan af ‘Dune: Del 2’.

Den 77-årige mesterinstruktør med sci-fi-hovedværker som ‘E.T.’, ‘Nærkontakt af tredje grad’ og ‘A.I. Artificial Intelligence’ på cv’et gav udtryk for sin store begejstring, da han medvirkede i en talk i Los Angeles over for ‘Dune’-instruktør Denis Villeneuve.

»En af de mest geniale science fiction-film, jeg nogensinde har set«, lød det blandt andet fra Spielberg i samtalen, der senere er udkommet som et afsnit af  The Directors Guild of Americas podcast ‘The Director’s Cut’, skriver Consequence.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Der er filmskabere, som konstruerer verdener. Det er ikke en lang liste, og vi ved, hvem mange af dem er«, sagde Spielberg, hvorefter han nævnte relativt mange instruktører fra filmhistorien: George Méliès, Walt Disney, Stanley Kubrick, George Lucas, Ray Harryhausen, Federico Fellini, Tim Burton, Wes Anderson, Peter Jackson, James Cameron, Christopher Nolan, Ridley Scott og Guillermo del Toro.

»Listen fortsætter, men det er ikke så lang en liste, og jeg tror dybt, inderligt, at du er et af dens nyeste medlemmer«, sagde Spielberg. »Det er en ære for mig at sidde her og tale med dig«.

Spielberg nævnte desuden et personlgit højdepunkt fra ‘Dune: Del 2’: »Den scene, hvor de surfer på sandormene, er en af de mest fantastiske ting, jeg nogensinde har set. Nogensinde!«.

‘Dune: Del 2’ kan ses i biografer landet over.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af