Viggo Mortensen instruerer og spiller hovedrolle i ‘The Dead Don’t Hurt’ – se første trailer

Viggo Mortensen instruerer og spiller hovedrolle i ‘The Dead Don’t Hurt’ – se første trailer
Viggo Mortensen i 'The Dead Don't Hurt'. (Foto: PR)

Viggo Mortensen er klar med sin anden film som instruktør efter den intime debut ‘Falling.

‘The Dead Don’t Hurt’ er titlen på den amerikansk-danske Hollywood-stjernes nye westerndrama, som netop har fået sin første trailer, skriver Deadline.

Filmen foregår i 1860’ernes USA og følger den enlige kvinde Vivienne Le Coudy, som påbegynder et forhold til den danske immigrant Holger Olsen. Deres liv sammen bliver dog forpurret, da den amerikanske borgerkrig bryder ud, og Holger melder sig til at kæmpe for Unionen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mortensen har skrevet manuskriptet og spiller sågar også den ene hovedrolle i filmen. Det gør han over for luxemburgsk-tyske Vicky Krieps, som brød igennem med Paul Thomas Anderson ‘Phantom Thread’ og siden har medvirket i blandt andet ‘Old’, ‘Bergmans ø’ og ‘Corsage’.

‘The Dead Don’t Hurt’ fik verdenspremiere i efteråret 2023 på filmfestivalen i Toronto, og den står nu til at få amerikansk biografpremiere 31. maj. Hvornår filmen kommer til Danmark, vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af