‘Better Things’-skabers spillefilmsdebut tackler soloforælderskabet komisk – se traileren til ‘Babes’

‘Better Things’-skabers spillefilmsdebut tackler soloforælderskabet komisk – se traileren til ‘Babes’
'Babes'. (Foto: PR)

En af de mere hypede titler fra dette års SXSW-festival er Pamela Adlons buddy-komedie ’Babes’. Adlon har tidligere stået bag serien ’Better Things’ som skaber, instruktør og hovedrolleindehaver. Nu debuterer hun som spillefilmsinstruktør.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen handler om New Yorkeren Eden – en stolt singlekvinde der lever en ubekymret singletilværelse. Da hun bliver gravid efter et one night stand, må hun opsøge sin mere modne veninde Dawn, der bor med sin mand og to børn, hvilket sætter de to kvinders venskab på en prøve.

I rollen som Eden finder vi Ilana Glazer fra ’Broad City’, der desuden også fungerer som manuskriptforfatter, mens Michelle Buteau, der har kunne sis i ‘Survival of the Thickest’, spiller Dawn. På den øvrige rolleliste ses også John Carroll Lynch og Hasan Minhaj.

Babes får amerikansk premiere 17. maj. Dansk premiere er uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af