Forlag fjerner dele af afslørende kapitel om »røvhullet« Sacha Baron Cohen i Rebel Wilsons nye bog

Forlag fjerner dele af afslørende kapitel om »røvhullet« Sacha Baron Cohen i Rebel Wilsons nye bog
Rebel Wilson og Sacha Baron Cohen i 'Grimsby'. (Foto: PR)

Op til udgivelsesdagen for Rebel Wilsons nye selvbiografi ‘Rebel Rising’, teasede skuespilleren for, at et af kapitlerne ville handle om »et massivt røvhul«, som havde opført sig grænseoverskridende over for hende på en filmproduktion.

Senere satte ‘Pitch Perfect’-stjernen navn på personen, som skulle have hyret advokater til at forsøge at få bogen stoppet: »Jeg vil ikke blive truet eller gjort tavs af dyre advokater eller kriserådgivere. ‘Røvhullet’, jeg taler om i ÉT KAPITEL af min bog, er: Sacha Baron Cohen«, fortalte Wilson.

Nu har komikeren bag karakterer som Ali G og Borat fået en sejr i kampen om bogomtalen i hjemlandet England. Her vil Harper Collins, det britiske forlag bag ‘Rebel Rising’, nemlig fjerne dele af kapitlet, som omhandler Cohen. Det skriver Deadline.

»Harper Collins fact-tjekkede ikke dette kapitel i bogen før udgivelsen og tog det fornuftige, men frygtelig forsinkede skridt at slette Rebel Wilsons ærekrænkende påstande, da de blev præsenteret med beviser for, at de var falske«, siger en repræsentant for Cohen til Deadline.

»At trykke falskheder er imod loven i Storbritannien og Australien; dette er ikke en ‘ejendommelighed’, som fru Wilson sagde, men et juridisk princip, der har eksisteret i mange hundrede år. Dette er en klar sejr for Sacha Baron Cohen og bekræfter det, vi sagde fra begyndelsen – at dette beviseligt er falsk, i en skamfuld og mislykket indsats for at sælge bøger«.

Rebel Wilson har endnu ikke kommenteret forlagets redigering af kapitlet.

Tidligere har hun ifølge The Hollywood Reporter fortalt, at Sacha Baron Cohen under optagelserne til komedien ‘Grimsby’ fra 2016 prøvede at presse hende til at være nøgen under optagelserne og stikke fingeren op i hans anus i en scene, selvom det ikke stod i manuskriptet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af