Jonatan Spang tager pause fra ‘Tæt på sandheden’

Jonatan Spang tager pause fra ‘Tæt på sandheden’
Jonatan Spang i 'Tæt på sandheden'. (Foto: DR)

Jonatan Spang har i de seneste mange år etableret sin position som en dansk Jon Stewart i værtsstolen på DR-satireprogrammet ‘Tæt på sandheden’.

Efter 135 programmer har komikeren dog valgt at tage en »længere pause« for at »genoprette min energi« . Det skriver Spang i et opslag på Instagram. Her meldes det også ud, at der ikke vil komme et nyt afsnit lørdag.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fra næste uge vil Esben Pretzmann, der blandt andet er kendt fra ‘Drengene fra Angora’, til gengæld vikariere for Spang, indtil han forhåbentlig vender tilbage.

‘Tæt på sandheden’ fik premiere tilbage i 2017, hvor Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen kaldte Jonatan Spang en »værdig dansk arvtager« til Jon Stewart.

Programmet har vakt kontrovers af flere omgange, hvilket må siges at være et hædersmærke på satirefronten. Et afsnit fra marts sidste år der bragte et interview med Ahmed Samsam blev eksempelvis aflyst i sidste øjeblik på grund af indblanding fra DR. Det ende med at blive sendt et par uger efter det oprindeligt var planen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af