Se første trailer til ‘Joker: Folie à Deux’ – med Joaquin Phoenix og Lady Gaga som musicalstjerner

Se første trailer til ‘Joker: Folie à Deux’ – med Joaquin Phoenix og Lady Gaga som musicalstjerner
'Joker: Folie á Deux'. (Foto: PR)

Todd Phillips har ikke været specielt gavmild, når det kommer til at give forsmage på instruktørens kommende efterfølger til kæmpesuccesen ‘Joker’. Men nu er første trailer til ‘Joker: Folie à Deux’ omsider landet, skriver Deadline.

Her ser vi selvfølgelig Joaquin Phoenix gentage sin Oscar-belønnede rolle som Arthur Fleck. Det gør han over for Lady Gaga, der spiller den velkendte DC-skurk Harley Quinn.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Indtil nu har vi ikke vidst meget andet, end at filmen kommer til at være en musical. I traileren ser vi ganske rigtigt en håndfuld stemningsfulde scener, hvor Phoenix og Gaga tilsyneladende optræder i dette musical-univers. Først danser de sammen på et hustag og en regnvåd gade, senere spiller de koncert på en jazzklub, og slutteligt indtager de en stor filmkulisse.

I traileren ser vi også, at handlingen starter i Arkham Asylum, hvor de to hovedpersoner møder hinanden. Sød musik opstår sammen med voldeligt kaos.

‘Joker: Folie à Deux’ får biografpremiere 2. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af