Sylvester Stallone anklages for at skabe giftigt arbejdsmiljø – kaldte skuespillere »fede« og »grimme«

Sylvester Stallone anklages for at skabe giftigt arbejdsmiljø – kaldte skuespillere »fede« og »grimme«
Sylvester Stallone i 'Tulsa King'. (Foto: Paramount+)

Sylvester Stallone befinder sig i øjeblikket i noget af et stormvejr, efter det er kommet frem, at den 77-årige skuespiller angiveligt skulle have omtalt sine medskuespillere i nogle mindre fine gloser på optagelserne til anden sæson af Taylor Sheridans krimiserie ’Tulsa King’. Det skriver The Wrap.

Anklagerne begyndte at svirre på X, efter en profil delte et screenshot, der beskriver, hvordan Stallone sammen med en unavngiven instruktør skulle have grint af statister på set og kaldt dem »fede« og »grimme«.

Samtidig skulle Stallone også have efterspurgt »smukke unge piger« til at være omkring ham. De delte billeder er eftersigende fra en mail sendt af Rose Locke, der er chef for castingbureauet CL, hvor hun af samme grund giver sin opsigelse til ‘Tulsa King’-produktionen. Det anden forestiller et anonymiseret opslag fra en privat en Facebook-gruppe for statister i Atlanta, hvor der råbes op om situationen på produktionen.

På grund af anklagerne har castingbureauet nu opsagt deres samarbejde med produktionen, der kun har været undervejs i ni dage.

Seriens instruktør og executive producer Craig Zisk har dog taget til genmæle, og han benægter alle anklager mod Stallone. Overfor TMZ fortæller Zisk, at castingchefen i virkeligheden blev fyret, fordi hun havde castet statister i en forkert aldersgruppe.

Zisk fortæller desuden, at casteren ikke var til stede under de påståede hændelser, og at Stallones kone var på set med ham, hvilket ifølge ham usandsynliggør, at han skulle have efterspurgt flere unge kvinder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af