Ung Anne Hathaway skulle kysse ti forskellige medspillere under »klam« 00’er-casting

Ung Anne Hathaway skulle kysse ti forskellige medspillere under »klam« 00’er-casting
'The Idea of You'. (Foto: Prime Video)

Der var en tid, hvor fremgangsmåden var rimelig anderledes, når der skulle castes skuespillere til romantiske roller.

Ifølge Anne Hathaway var det i 00’erne i hvert fald kutyme, at man testede skuespillernes kemi ved at sætte dem til at kysse med mange forskellige i træk.

I et interview med V Magazine forklarer den 41-årige skuespiller, at hun i en ung alder blev bedt om at kysse med hele 10 mulige medspillere til en casting, for at se om deres kemi var god nok.

»Jeg fik at vide: ‘vi har ti fyre, der kommer i dag, og du er castet. Er du ikke spændt på at skulle kysse med dem alle sammen?’, og jeg tænkte, at der var noget galt med mig, fordi jeg var ikke spændt. Jeg synes det var klamt«, forklarer Hathaway.

»Jeg var så ung og frygteligt klar over, hvor nemt det var at miste alt, hvis man blev stemplet som ’besværlig’. Så jeg lod bare som om, jeg var begejstret«, fortsætter hun.

Samtidig understreger skuespilleren, at hun ikke mener, det havde noget at gøre med et magtspil eller et forsøg på at såre hende, men at det bare var måden, man gjorde tingene på dengang.

Hathaway fortæller desuden i interviewet, at der i forberedelsen til sin kommende film ‘The Idea of You’ blev lagt vægt på, at kemiprøven ikke skulle involvere kys, men at skuespillerne i stedet skulle vælge en sang, som de følte ville bringe god kemi mellem karaktererne.

’The Idea of You’ får premiere 2. maj på Prime Video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af