Andy Serkis instruerer ny ‘Ringenes Herre’-film med premiere i 2026

Andy Serkis instruerer ny ‘Ringenes Herre’-film med premiere i 2026
Peter Jacksons udgave af 'Ringenes Herre'. (Foto: PR)

Sidste år blev det annonceret, at der er nye ‘Ringenes Herre’-film på vej fra Warner Bros.

Nu er det blevet afsløret, at Andy Serkis spiller en afgørende rolle i projektet, da han skal instruere det og spille hovedrollen. Det skriver blandt andre Indiewire, efter David Zaslav delte nyhederne i en præsentation af Warner Bros. indtjening i årets første kvartal.

Den første kendte titel i den kommende filmserie har fået arbejdstitlen ‘The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum’ og forventes at få premiere i 2026.

Den oprindelige filmseries instruktør Peter Jackson er med ombord som producer, mens trilogiens manuskriptforfattere Fran Walsh og Philippa Boyens står for manuskriptet. Mere specifikke detaljer om handlingen, de medvirkende skuespillere er dog fortsat ukendte.

Ifølge Zaslav (via Variety) vil ‘The Hunt for Gollum’ »udforske endnu ufortalte handlingstråde«. Man kan formode at filmen er baseret på den tilføjelse til Tolkiens af ‘Ringenes Herre’-værk af samme navn, der handler om Gandalf og Aragorns jagt på Gollum, som foregår inden filmseriens start.

Det er ikke første gang Andy Serkis prøver kræfter med instruktørgerningen i blockbusterskala. I 2021 stod han bag ‘Venom: Let There Be Carnage’.

Udover Warner Bros.-filmplanerne har Amazon også to sæsoner mere af tv-serien ‘Ringenes Herre: Magtringene’ på vej.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af