Sæson 3 af ‘Ringenes herre’-serie i støbeskeen – inden premiere på sæson 2

Sæson 3 af ‘Ringenes herre’-serie i støbeskeen – inden premiere på sæson 2
'Ringenes herre: Magtringene' afsnit 8. (Foto: Prime Video)

‘Ringenes herre’-serien ‘Magtringene’ er den dyreste serie nogensinde, og Amazon kalder selv første sæson, der fik premiere i 2022, en »enorm global succes« og sæsonen for »rekordbrydende«.

Det var måske en lidt mere afdæmpet oplevelse, man sad med i omverdenen, for efter de kolossale forhåndsforventninger var modtagelsen blandt både anmeldere og publikum mere moderat, mens serien heller ikke på seertal tilsyneladende kunne hamle op med den direkte konkurrent, HBO’s ‘House of the Dragon’.

Men Amazon er tilsyneladende tilfredse, og sæson 2 ventes at komme senere i år, uden at den specifikke dato er sat.

Samtidig står det klart, at serieskaberne Patrick McKay og J.D. Payne allerede arbejder på tredje sæson, skriver The Wrap. De er ikke begyndt at samle et forfatterhold til tredje ombæring, men er begyndt at skære historien ud, lyder det.

Det ville da også være en fiasko af de store, hvis Amazon lukkede serien før tid. Mange af de penge, man har brugt på serien, er gået til sets, kostumer anden produktion, som skal bruges over flere sæsoner.

Fra start har planen været at lave fem sæsoner. Men intet er så sikkert i tv-verdenen, at Amazon godt kunne have trukket stikket, hvis første sæson var faldet helt til jorden.

Det skal blive spændende at se, om serien med de kommende sæsoner kan blive et større fænomen, end den reelt blev med første skæring. Det håber Amazon nok også bag pr-parolerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af