Bill Skarsgård vender tilbage som Pennywise i den nye ‘It’-serie ‘Welcome to Derry’

Bill Skarsgård vender tilbage som Pennywise i den nye ‘It’-serie ‘Welcome to Derry’
'It' fra 2017. (Foto: HBO Max)

Siden starten af sidste år har vi vidst, at en ny prequel-serie til gyserfænomenet ‘It’ er på vej.

Nu kan Deadline afsløre, at Bill Skarsgård gentager rollen fra ‘It’ og ‘It del 2’ som den uhyggelige klovn Pennywise. Han agerer desuden producer på serien, der bærer arbejdstitlen ‘Welcome to Derry’.

‘Welcome to Derry’ er ligesom de to succesfulde gyserfilm baseret på Stephen Kings romanklassiker ‘It’ fra 1986. Handlingen foregår i 60’erne i den titulære by Derry, hvor den gyselige klovn med den røde ballon spøger en ny gruppe børn.

Manden bag ‘It’-filmene, Andy Muschietti, skal igen instruere fire ud af ni afsnit. Han har udviklet serien sammen med sin søster Barbara Muschietti (som også producerede ‘It’ og ‘It del 2’) samt ‘Wonder Woman’-manusforfatteren Jason Fuchs.

Gyserserien kommer til at have hjemme på Max engang i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af