George Miller udtaler sig om Tom Hardy og Charlize Therons ‘Mad Max’-fejde

George Miller udtaler sig om Tom Hardy og Charlize Therons ‘Mad Max’-fejde
Tom Hardy og Charlize Theron i 'Mad Max: Fury Road'. (Foto: Warner)

Selvom ’Mad Max: Fury Road’ blev en øjeblikkelig nyklassiker, der gik sin sejrsgang ved de store prisuddelinger efter premieren i 2015, var der også saftig sladder om, hvad der foregik bag kulisserne, når kameraerne var slukkede.

Filmens to hovedrolleindehavere Charlize Theron og Tom Hardy havde nemlig en stærkt publiceret fejde, der kom af Tom Hardys konstante forsinkelser under optagelserne. Konflikten mellem de to skuespillere eskalerede i sådan en grad, at Theron bad en producer følge hende rundt for beskyttelse mod Hardy. Angiveligt skulle de to skuespillere ikke have ytret et eneste ord til hinanden bagom kameraet.

I et nyt interview med The Telegraph (via The Wrap) sætter ’Mad Max’-skaber George Miller nye ord på striden, som han ikke mener, der er nogen undskyldning for. Her bekræfter den 79-årige instruktør, at en af hovedårsagerne til fejden var Tom Hardys forsinkelser, men han forsøger også samtidig at forholde sig neutralt til situationen.

»De er bare to vidt forskellige kunstnere. Tom har noget ødelæggende over sig, men også den brillans, det medfører. Han skulle altid lokkes ud af sin trailer. Charlize derimod var utroligt disciplineret. Som trænet danser kunne man se præcisionen i hendes optræden, og hun var altid den første på set«, forklarer Miller.

Samtidig forklarer Miller også, at han håbede på, at de to skuespillere kunne kannalisere deres opførsel over til deres karakterer.

»Jeg er optimist, så jeg så deres opførsel som en afspejling af deres karakterer, hvor de skal lære at samarbejde for at sikre deres fælles overlevelse«, fortæller Miller.

Inden længe får den næste film i Millers ’Mad Max’-univers, ’Furiosa’, premiere. Her er der ingen forlydender om, at der skulle være kold luft mellem hovedrolleindehaverne Anya Taylor-Joy og Chris Hemsworth. Vi krydser i hvert fald fingre for, at den produktion er forløbet gnidningsfrit.

’Furiosa’ får biografpremiere 23. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af