Huset fra ‘Alene Hjemme’ er til salg – kan blive dit for 36 millioner kroner

Huset fra ‘Alene Hjemme’ er til salg – kan blive dit for 36 millioner kroner
Macaulay Culkin i 'Alene hjemme'. (Foto: PR)

671 North Lincoln Avenue i Chicago-forstaden Winnetka, Illinois er sandsynligvis ikke en adresse, der ringer så mange klokker hos folk. Men det er faktisk det ikoniske hjem, hvor Macaulay Culkins Kevin McCallister delte øretæver ud til tyvene Marv og Harry i julefilmen ’Alene Hjemme’ fra 1990.

Ifølge The Wrap er huset netop blevet sat til salg, og det kan blive dit for den nette sum af 5,25 millioner dollars – cirka 36 millioner danske kroner.

Ejendomsmæglerne skriver på deres side, at de nuværende ejere har »taget store forbehold for at bevare de arkitektoniske detaljer fra hjemmets mest mindeværdige og genkendelige steder«. Derfor har ejerne også bevaret entreen og trappen, som den var i filmen. Scenerne i resten af huset blev dog filmet i kulisser i gymnastiksalen på et lokalt gymnasium og ikke på adressen.

Ikke desto mindre er det noget af en luksusvilla, man kan købe for det eksorbitante beløb. Det 850 kvadratmeter store hus har blandt andet en indendørs biograf og en fuldt optegnet basketballbane i kælderen, et gourmetkøkken og flere king size-soveværelser.

Så hvis du går og har 36 millioner på lommen, som du ikke ved, hvad du skal bruge på og samtidig har et brændende ønske om at bo i Chicago, så er det om at slå til nu og krydse fingre for, at der ikke kommer indbrudstyve for at lænse boligen. Ellers må man hverve en 8-årig til at skaffe dem af vejen med smertefulde midler.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af