Jenna Ortega og Winona Ryder plages af Michael Keaton i ‘Beetlejuice’-efterfølger – se traileren her

Jenna Ortega og Winona Ryder plages af Michael Keaton i ‘Beetlejuice’-efterfølger – se traileren her
'Beetlejuice' (Foto: Warner Bros)

Der er lagt op til et stjernespækket gensyn med Tim Burtons 1988-hit ’Beetlejuice’, når efterfølgeren ’Beetlejuice Beetlejuice’ lander til efteråret.

Filmen fokuserer på Deetz-familien, der efter en familietragedie igen vender hjem til deres hjemsøgte hus i Winter River, Connecticut. Da den rebelske teenager Astrid finder portalen til efterlivet og, til morens forfærdelse, får sagt Beetlejuices navn tre gange, bryder helvede løs.

Vi fik den første forsmag på, hvad vi har i vente, da teaseren landede for et par måneder siden, og nu er der altså landet en trailer i sin fulde længde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Michael Keaton er tilbage som det skurkagtige spøgelse Betelgeuse, ligesom Catherine O’Hara og Winona Ryder også vender tilbage til deres roller som Delia og Lydia Deetz. Burton og Jenna Ortega bygger videre på det frugtbare samarbejde, der startede med ’Wednesday’, når Ortega træder ind i rollen som Lydias datter Astrid. Af andre nytilkomne navne på rollelisten ses også Monica Belucci, Justin Theroux og Willem Dafoe.

’Beetlejuice Beetlejuice’ får premiere 6. september

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af