Se første teaser for ’The Bear’ sæson tre – Jeremy Allen White er sluppet ud af fryseren

Se  første teaser for ’The Bear’ sæson tre – Jeremy Allen White er sluppet ud af fryseren
'The Bear' sæson 2. (Foto: Disney+)

Der er snart nyt fra køkkenbrigaden i ’The Bear’, hvor tredje sæson er lige på trapperne.

I en ny teaser, som blandt andre hovedrolleindehaver Jeremy Allen White har delt på Instagram, er Carmy heldigvis sluppet ud af den fryser, han blev låst inde i ved slutningen af anden sæson. Han ser nu ud til at være klar til at gå i krig med at fodre de sultne gæster og navigere den dysfunktionelle arbejdsplads endnu en gang.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Bear’ havde stor succes ved dette års Emmy-uddeling, hvor den hev seks priser med hjem. Derfor er der naturligvis meget hype om den kommende sæson, og hvilken retning showet tager efter den hjerteskærende finale på anden sæson.

Indtil videre bliver der holdt tæt med eventuelle gæstestjerner til den kommende sæson. Forventningerne er dog høje efter det enestående afsnit ‘Fishes’, hvor blandt andre Jamie Lee Curtis, Bob Odenkirk og John Mulaney overraskende dukkede op.

En ting er dog sikkert, det bliver til et gensyn med det faste ensemble bestående af Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Lionel Boyce, Abby Elliott, Liza Colón-Zayas og Matty Matheson.

Tredje sæson af ’The Bear’ får premiere 27. juni på Disney+ i USA. Den præcise dato for den danske premiere er dog endnu ukendt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af