Lady Gaga vil vise en anden Harley Quinn i ny ‘Joker’ – »alt kommer til at være helt nyt«

Lady Gaga vil vise en anden Harley Quinn i ny ‘Joker’ – »alt kommer til at være helt nyt«
Lady Gaga som Harley Quinn i 'Joker: Folie a Deux' (Foto: Instagram)

Som bekendt bliver det Lady Gaga, der skal reinkarnere Harley Quinn i Todd Phillips’ kommende ’Joker: Folie a Deux’. Gaga løfter arven fra Margot Robbie, som spillede Jokerens kærlighedsinteresse i de to ’Suicide Squad’-film og ’Birds of Prey’, og hun understreger, at hendes Harley Quinn er anderledes.

»Den her version af Harley er min, og den er meget autentisk til denne film og disse karakterer. Jeg har aldrig lavet noget, som det jeg har gjort i denne film, så alt kommer til at være helt nyt og sjovt«, forklarer Gaga i et interview med Access Hollywood (Via Deadline)

Robbie var da også begejstret for, at karakteren lever videre, efter hun har sluppet tøjlerne, og hun er overbevist om, at Gaga kommer til at gøre et godt stykke arbejde, forklarede hun i et interview med MTV News i 2022.

»Det er en ære at have bygget et fundament, der er stærkt nok til, at Harley nu er en karakter, som andre skuespillere får mulighed for at portrættere. Jeg tror hun kommer til at gøre noget utroligt med rollen«, sagde Robbie.

I ’Folie a Deux’ spiller Gaga overfor Joaquin Phoenix, der selvfølgelig vender tilbage til rollen som den titulære Joker aka. Arthur Fleck. Musicalen fokuserer på forholdet mellem Harley og Fleck gennem deres kærlighed til musik, og Flecks vej mod at blive den største skurk i Gothams underverden.

‘Joker: Folie à Deux’ får biografpremiere 3. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af