Ny ‘Dexter’-serie med Christian Slater annonceret

Ny ‘Dexter’-serie med Christian Slater annonceret
Michael C. Hall i 'Dexter'. (Foto: PR)

00’er-hitserien ‘Dexter’ fik i 2021 efterfølgeren ‘Dexter: New Blood’, som skulle give fans en ordentlig afslutning på fortællingen om Dexter Morgan, spillet af Michael C. Hall. Det er dog ikke det sidste, vi får at se til den godhjertede seriemorder.

Prequel-serien ‘Dexter: Original Sin’ er nemlig netop blevet annonceret, skriver Entertainment Weekly.

Den nye serie foregår 15 år før ‘Dexter’ og følger Dexter Morgan i sine unge år gennem (indtil videre) 10 afsnit. Her mærker han trangen til at slå ihjel, hvorfor han med hjælp fra sin far træner sig selv i at blive seriemorder med et moralsk kodeks – han dræber kun mennesker, som har fortjent det. Samtidig starter han i praktik som kriminaltekniker hos Miami Metro Police Department.

Hovedrollen som unge Dexter spilles af Patrick Gibson, bedst kendt fra Netflix-serierne ‘Shadow and Bone’ og ‘The OA’. Christian Slater indtager rollen som Dexters adoptivpolitifar Harry Morgan (tidligere spillet af James Remar), mens talentet Molly Brown (‘Senior Year’) spiller søsteren Debra Morgan (tidligere gestaltet af Jennifer Carpenter).

Clyde Phillips, hovedforfatteren bag den originale ‘Dexter’-serie samt ‘Dexter: New Blood’, vender tilbage til universet i ‘Original Sin’.

Den nye serie vil efter alt at dømme få premiere på SkyShowtime.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af