‘The Idea of You’-stjerne skal spille kulthelten He-Man

‘The Idea of You’-stjerne skal spille kulthelten He-Man
Nicholas Galitzine i 2024. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures)

Nicholas Galitzine er lige nu aktuel i Prime-romancen ‘The Idea of You’.

Men skuespilleren der er blevet kendt for sine roller som prins i ‘Cinderella’ og ‘Red, White & Royal Blue’ har udtrykt ønske om at træde væk fra romantikken og ind i actionland.

Nu er han blevet annonceret til sin tredje prinserolle, som dog denne gang er én med slag i. Galtizine skal nemlig spille Prince Adam, bedre kendt som He-Man-figuren, i den kommende live action-filmatisering af 80’er-fænomenet ‘Masters of the Universe’. Det skriver Prime Video i en pressemeddelelse.

Historien handler om prinsen, der via et magisk sværd kan forvandle sig til den slagkraftige og ultrapumpede He-Man og bekæmpe skurke på stribe.

‘Masters of the Universe’ startede som Mattel-legetøj, hvorefter det blev til animationsserier, animationsfilm og en live action-film med Dolph Lundgren som den bøffede hovedkarakter. Der er produceret animationsserier i franchisen helt frem til 2022.

Der har været forviklinger i forbindelse med ‘Masters of the Universe’-filmprojektet, der har været undervejs i årevis med Travis Knight (‘Bumblebee’) som instruktør. Blandt andet er hovedrolleindehaveren blevet udskiftet flere gange. Oprindeligt skulle filmen have været produceret for Netflix, men er nu gået til Amazon Prime.

Tidligere har Netflix-stjerne Noah Centineo, som blandt andet er kendt for ‘To All the Boys I Loved’-filmserien og ‘The Recruit’ på Netflix, været annonceret til rollen, som derefter blev overtaget af Kyle Allen (‘West Side Story’, ‘American Horror Story’).

‘Masters of the Universe’ forventes at få premiere 5. juni 2026.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af