The Rocks problemer med at møde til tiden menes at have kostet filmproduktion 50 millioner dollars

The Rocks problemer med at møde til tiden menes at have kostet filmproduktion 50 millioner dollars
Dwayne Johnson. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Der kan være både fordele og ulemper ved at have et stort navn som trækplaster på en film.

På den ene side er en stjerne med til at skabe opmærksomhed og hype om en film, der får flere til at se den. I de værste tilfælde kan stjernenykker og uprofessionel opførsel hindre en produktion i sådan en grad, at det får store budgetmæssige konsekvenser.

Sidstnævnte har i følge The Wrap været tilfældet med Amazon MGM’s julebasker ‘Red One’, der handler om en kidnapning af julemanden.

Angiveligt skulle hovedrolleindehaver Dwayne ‘The Rock’ Johnson være kommet for sent med op mod otte timer nogle dage, hvilket seriøst hindrede optagelserne.

Som følge af både de timelange forsinkelser, og dage hvor The Rock slet ikke dukkede op, måtte filmholdet på ‘Red One’ ændre produktionsplanen og optage scener, der ikke krævede The Rocks tilstedeværelse. Hvilket skulle have skubbet produktionsomkostningerne op med godt 50 millioner dollars.

‘Red One’ var planlagt til at ramme biograferne i løbet af julesæsonen 2023, men blev udskudt med sidste års skuespillerstrejke i Hollywood som begrundelse. Dog går afsløringerne i The Wrap på, at det i virkeligheden er The Rocks arbejdsetik, der har forårsaget, at filmen blev udskudt.

Talspersoner fra Amazon MGM afviser dog dette og fortæller til The Wrap, at de ikke har oplevet nogle produktionsmæssige udfordringer, som følge af The Rocks forsinkelser.

»Vi kunne ikke have klaret dette uden Dwaynes konstante arbejde og støtte. Feedback på filmen har været god, og enhver dækning der antyder, at vi skulle være nået til dette punkt, hvis han dukkede op syv-otte timer for sent på set, er både latterlig og usand«, forklarer en talsperson.

Det er ikke første gang, at medier rapporterer om, at The Rocks forsinkelser har skabt problemer på et filmset. I forbindelse med Netflix-filmen ‘Red Notice’ fra 2021 kom The Rock også for sent op mod fem timer, hvilket resulterede i et kæmpe skænderi med medstjernen Ryan Reynolds.

‘Red One’ rammer biograferne til november. Chris Evans, J.K. Simmons og Lucy Liu er også at finde på rollelisten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af