To nye ‘Pirates of the Caribbean’-film er fortsat under udvikling

To nye ‘Pirates of the Caribbean’-film er fortsat under udvikling
'Pirates of the Caribbean' (Foto: PR)

Snakken om to sideløbende ’Pirates of the Caribbean’-projekter har efterhånden været i gang længe.

I 2020 kom de første planer om en sjette film i rækken med en kvindedrevet historie, som Margot Robbie skulle stå i spidsen for. De rygter fik Robbie dog manet til jorden, da hun ikke mente at Disney delte hendes vision for filmen.

To år senere teasede idémand og producer, veteranen Jerry Bruckheimer, igen for, at to forskellige projekter var under opsejling.

Siden har det dog været stille, hvad angår nyt fra piratfranchisen – indtil nu. I et interview med Entertainment Weekly puster Bruckheimer igen til gløderne, hvor han understreger, at Robbies version fortsat er under udvikling sammen med et andet reboot-projekt, der bliver skrevet af manuskriptforfatteren Jeff Nathanson, som også stod bag den femte film i serien ‘Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge’.

»Der er to forskellige film. Vi håber at kunne lave dem begge, og jeg tror, Disney virkelig gerne vil lave Margots film også«, forklarer Bruckheimer.

Hvad den anden film angår, forklarer Bruckheimer, at han synes Nathanson »har knækket koden«, men at manuskriptet stadig skal finpudses i de to første akter.

Der er dog stadig dårligt nyt for dem, der håber at se Johnny Depp vende tilbage til rollen som den flamboyante Jack Sparrow. I kølvandet på sin meget omtalte retssag mod ekskonen Amber Heard, fik Johnny Depp tydeligt understreget, at han ikke vender tilbage i rollen.

Hvorvidt vi nogensinde får begge projekter at se vides endnu ikke, og selvom produceren ikke har bekræftet noget endegyldigt, må man sige, at dette er noget af en gulerod for fans af den populære franchise.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af