Jeremy Renner og Robert Downey Jr. er »overraskende åbne« overfor ‘Avengers’-reunion

Jeremy Renner og Robert Downey Jr. er »overraskende åbne« overfor ‘Avengers’-reunion
'Avengers: Endgame' (Foto: Marvel)

Det er ikke lang tid siden, at Robert Downey Jr. fortalte, at han »gladeligt« vender tilbage til sin Tony Stark-karakter fra ’Iron Man’ og ’Avengers’, hvis muligheden byder sig.

Mens nogle skuespillere siger dette for at lefle overfor publikum og fans, tyder det ikke på, at Downey Jr’s udtalelser er spil for galleriet. I et nyt interview med Variety understreger skuespilleren, hvor vigtig rollen har været for ham.

»Det er bare vanvittig meget i mit DNA. Nok den mest mig-agtige karakter, jeg nogensinde har spillet, selvom han er meget sejere, end jeg er. Jeg er blevet overraskende åben overfor ideen«, forklarer 59-årige Downey Jr.

Så er spørgsmålet bare, om Robert Downey Jr. kan trække sine ’Avengers’-kollegaer med ind i folden, hvis der for alvor skulle blive snak om en reunion.

Jeremy Renner er allerede klar. Som gæst i podcasten ’Happy, Sad, Confused’ udtrykte skuespilleren sig positivt om en mulig tilbagevenden til sin rolle som Hawkeye.

»Hvis der går nok tid, og det synes jeg, der er nu«, forklarede Renner og fortsatte, »jeg er altid klar på det. Jeg tror, det ville være alle tiders. Jeg ville elske at arbejde med alle igen«.

Selvom intet officielt er udmeldt om en ny ’Avengers’-film, vil det kræve sit manuskriptarbejde at lave en film, der flugter med de kanoniske begivenheder fra samtlige 33 MCU-film.

Tony Stark dør som bekendt i slutningen af ’Endgame’, men Marvel har aldrig været blege for at udforske multiverset gennem deres film. Det kunne være måden at bringe en alternativ version af den elskede karakter tilbage.

Uanset hvad kunne en ’Avengers’-reunion være en mulighed for potentielt at vende skuden hos et økonomisk presset Marvel.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af